Zeyneb35 Mutlulukgeldi bekliyordum zaten canım yapacak bir şey yok oğlum yaramaz olmicak heralde anasına kıyamıyor 😀😀
Eylul_lll Zeyneb35 o hissedenlerin cogu yaniliyor ne ilkte ne suan 20 haftama kadar hissetmedim 20 den 22 ye kadar da hafif hafif pitpit atiyodu tabi suan 28 disardan bakan bile görüyo ikiside erkek ve erkegi daha cabuk hissediyoruz diyolar sen onlara bkma biri vardi burda 9 haftalikti hele babasi elini karnina koyunca halay cekmedigi kalmiyodu😂😂😂 yani anlicagin sabirli ol suan alani genis vursada denk gelmiyo hele bi 22 lere gel anlicaksin o guzel duyguyu insallah🙏🙏🙏
Pinkyy Zeyneb35 canım 20+2 de ilk hissettim oda pıtt diye bi vurma o kadar,ikiz beklediğim halde onun öncesinde en ufak birşey hissetmedim vallahi
MerveAvc Zeyneb35 bende 20+4 hissediyor muyum hissetmiyor muyum tam kestiremiyorum Bi çok sebep var sonuçta İlk gebelik olması Bebeğin eşinin önde olması Kilomun 62 olması gibi Bekliyoruz bakalım sabreden dervis muradına erermiş:))
Elfglh Zeyneb35 benimde ilk gebeliğim benimkisi 18. Haftada kasık bolgemde boyle pit pit attigini hissettm tam emin bile olamiyor insan bebegin tekmesimi diye o kadarki hafif yani. Doktorum 20 22. Haftada hissedersn demisti kimisi erken hissediyor endiselenmeyn