Deletedmom00251 Zeyneb35 karın ağrısı gaz sancısı falan aslında o benimde yuvarlak bi sancı oluyor karnımın bazı yerlerinde ama sancı yani hareket falan değil millet gaz sancısını bile bebek zannediyo😂
Deletedmom231 Zeyneb35 Ultrasonda kıpır kıpır dimi nasıl görünüyor insan hayret ediyor bu içinde bu kadar hareketliyse biz niye hissetmiyoruz😂😂
esractn Deletedmom231 Canim bende 48den 46ya düştüm baya zayıfım yani 🙄 üstelik ikiz benimkiler birini hissetmesem birini hissederim diye düşünüyodum ama henüz hic bisey hissetmiyorum 17 haftaligiz 😒 insan sabirsizlaniyo
AlininAysesii Zeyneb35 Mısır patlıyor gibi oluyorsa bebektir o sen de hala niye anlamıyorsun bana da o tuhaf geldi 😂 haftan küçük değil ki senin
2kedi1bebek Ben 19.haftamda yorucu bir ev işinden sonra uzanırken hissettim (: sanırım anne çok yoruldun otur artık dedi 😃 ben de üzülüyordum erken hissedenler oluyor ben neden hissetmiyorum diye . Ama hissedince evet işte bu bebeğim diyorsunuz 😇
Zeyneb35 Nursen21 Evet bence karnımı ekleyince birsey atıyor bazıları damar diyor ama bilmiyorum bebek mi o ?
Nursen21 Zeyneb35 valla Allah bilir ama Bebek diyordum ben çünkü şimdi öyle olmuyor ama o zaman öyle hafiften hissediliyordu
Meryemkpl Ben omu değil mi diye anlamak için aç karna çikolata şeker falan yedim sonra beklemeye başladım önce Bi kıpırdanmaolmuştu sonra peşine Bi tekme çok gülmüştüm hatta 😂