Minervaa Öksürdüğüm için verdi doktor, hafif kasık ağrım başladı şimdi, henüz kullanmadım. Yatarken mi kullanmalıyım. Fitil olarak kullanacağım, doktorum herkes 2 veriyor ama ben günde 1 veriyorum dedi.
145356- Minervaa daha önce düşük yaşadığım için tedbir amaçlı kullanıyorum bende. Ağrılarım vardı onun için vermişti günde 1 di 2 ye çıkardım ağrım geçmeyince doktorda uygun gördü
Kader-e Minervaa bende sabah akşam bir defa kullanmıştım vajinal yoldan. Kullandıktan sonra en az bir saat yatman gerekiyor canım. İlacın fazlası da akıntı olarak atılıyo haberin olsun ilaç aktı diye endişelenme
Biranneikibebe Daha önce düşüklerim olduğu için tedbir amaçlı verildi fitil olarak günde bir kez kullanıyorum
zeydalp Minervaa ben 7. Haftamdan beri fitil olarak her gece yatarken bir tane kullanıyorum . Yatarken kullanmak daha iyi hem daha uzun süre kalıyor hemde beklemek zorunda kalmıyorsunuz. Elinizden geldiğince derine itmeye çalışın ilacı.
Mutlukoala Minervaa kanama alanı vardı ufaktı ona rağmen vajinal yoldan sabah akşam 2 kere vermişti doktorum. Yalnız ağızdan almayın çok bulantı kusma yapıyor. Yan etkisi çok ve ilaç etkisi de az oluyor. En verimli yöntem vajinal