Fatossaricicek Nasıl korunuyorsunuz kızlar ben bu konuda yabancıyım bıraz ılk evlılıgım hamıleym 2 hafta sonra dogum yapacagım ama nasıl koruncagım bılemıyorum
Yazmelegi_ Fatossaricicek prezervatif+geri çekilme+yumurtlama döneminde ilişki yok bu şekilde 18 aydır
Gunduzanne Fatossaricicek hap alarak sakın korunma vücuduna hormonlarına o kötülüğü yapma eşin korunsun prezervatifle
Asyamomy27 Fatossaricicek geri çekilme yöntemiyle korunduk biz 20 aylık olana kadar kızım 20 den sonra bıraktık 22 aylıkken hamileydim 🥰🥰
Bebekmert Fatossaricicek aylık iğne ve prezervatif ile korundum 3 yil . Sonra bıraktım ve şuan 29 haftalık hamileyim
Gulsena09 Fatossaricicek benimde yarin 40 im cikacak ama nasil koruncam bilmiyorum prezervatif tam korumuyo diyolar emzirdigim icin dogum kontrol hapi da kullanmak istemiyorum sanirim spiral taktiricam
Nananan Fatossaricicek ben üç aylık iğne ile korunuyordum şuan ikinciye hamileyim yine iğne ile korunacağım ama öncesinde biraz adet olmak istiyorum bir kaç ay o süreçte kondom kullanırım diye düşünüyorum
hamcokelek33 Kesinlikle sadece prezervatif. Bu şekilde 1 sene korunduk hiçbir şey olmadı bıraktıktan sonraki 2. Ay hamile kaldım. Bence en sağlıklısı
Glhayat_54 Geri cekilme yöntemi ile 8 sene sonra hamileyim😂🙈 evlendiğimden beri bu sekilde korunurz arada prezervatif ilk cocuğum korunmasız tekte oldu..Bu hamilelikte geri cekilmeyle oldu.Pek biseyin garantisi yok
Girlmama Fatossaricicek eşim prezervatif istemiyor ama doğumdan sonra mecbur kullanacak hap falan alıp hormonlarımın dengesini bozmak istemiyorum ama içimde bir his var 1. ve 2. bebenin arasında çok fark olmicak gibi
Musilk-1 Fatossaricicek emziren anneler için doğum kontrol hapı telefonunda alarmını kur hergün aynı saatte iç