Ozlemmdnr tabi ben bu gebeligimde önce hamile kaldım doktora gittim yeni gelmişti randevu yok anca buldum yeni doktor ya hiç birşey bilmiyorum hakkında neyse gittim test tuttum pozitif dedim adetim on gün geçiyor dedim kan verin dedi gittim kan verdim pozitif ama karından görünmüyor dedi çatala çıkın dedi ben de bilmiyorum ki çıktım doktor sonuçta yani ben ondan iyi bilemem ki Allah’ım alttan ultrason soktuğu gibi aşırı bir ağrı sırtıma atıyor kasiklara atıyor açıdan için gitti ama birşey demedim doktor git on gun sonra gel dedi cataldan indigim gibi kanamam başladı nasıl kötüyüm Allah’ım lavaboya gittim baya baya kanama bu çok korktum tekrar doktorun yanına gittim galiba düşük yapıyorsunuz dedi o kadar kötüyüm ki dilim dönmedi birşey diyemedim o şekil eve geldim hiç bir mudahale bile yapmadı arad iki gün geçti artık dayanamıyorum acilden gittim kendi doktorumun izni bitmiş gelmiş ona gittim durumu anlattığım gibi surat ifadesi degisti ama birşey demedi tabi daha sonra sağlıklı düşününce doktor doktoru kotuleyemez ki hele ki aynı hastahane de çalışınca . O bebeğim o yeni atanan ve tecrübesiz doktor yüzünde gitti çok zor bir durum . Bu gebeligimde ise tahlil tuttum pozitif dediler daha da gitmedim beş haftalık olana kadar ama bu doktorum bebek gorunmese bile alttan bakmıyor tekrar gün veriyor gelin diye arkadaşımla doktorumuz aynı ordan biliyorum yani her doktora guvan olmaz . Yaşayarak öğrendim 🥺