Nraltnk Hanımlar 10 haftalık ikizlere hamileyim özellikle akşamları pantolonlarımın fermuarını bile çekemiyorum kilo da almamışım karnı erken çıkan oldu mu hiç ?
Mrvsmt2502 Nraltnk hazımsızlıktan dolayı oluyor genelde böyle. Sabah kalktığınızda dğz oluyordur sanırım
Mftt Nraltnk bende ikizlere hamileyim 10 haftada bende öyleydim şimdi 16 haftalık oldum göbeğim biraz daha çok belirgin oldu
Nraltnk Esma006 insan da şaşırıyor bu kadar erken normal mi diye inanın oturup kalkarken bile hafif zorlanmalar başladı
Esma006 Nraltnk acile gidiyorum normal bol su iç dinlen diyor 15 hafta da ne ağrısı olabilir ki anlamıyorum 😩
Mftt Nraltnk evet canım hata doktora sormuştum erken çıktı diye doktor normal dedi ikizler de ☺ Rabbim sağlıkla kazasız belasız kucağımıza vermeyi nasip etsin inşallah
Nraltnk Esma006 aynı şekilde benim de doktorum özelde bol bol su içmem gerektiğini söyledi ama bulantıdan içemiyorum
Esma006 Nraltnk sol bacagim felçli gibi yemin ederim üstüne basınca kenar bel ne deniyorsa kaval mi artık neyse bı ağrıyor sonra uyuşuyor hisssetmiyorum çok garip
Gulsena09 Nraltnk 12.hafta gozle gorulur sekilde belli oluyodu karnim onceden karnim hic yok sayilirdi o yuzdendir belki ama sizinki ikizmis bide normal bence karninizin cikmasi
Talentedmom Nraltnk ben de 10 haftalığım öyle karnım yok bir de salaş giyiniyorum hiç belli olmuyor siİn ikiz olduğu için karnınız daha çok çıkar
Nraltnk Talentedmom evet bol kıyafetlerden belli olacak kadar değil de kendim bakınca anlıyorum dediğim gibi pantolonlarım kapanmıyor