Lale27 defnevedoruk bu konuda yazdığınız çok iyi oldu benimde bu konuda sorunisaretim vardı bebek makat gelişli olsa da normal doğum başlayabiliyor değil mi o zaman yani kafası asagida olmazsa normal doğum başlamaz diye bir şey yok
defnevedoruk Lale27 hayır tabii ki başlayabilir benim + sancım bile vardı doktor nstye soktu usgye baktı acil sezaryena hazırlayın dedi
Lale27 defnevedoruk anladım bu konuda tereddüt ediyordum sanki dönmezse zaten son ana kadar normal doğum başlamaz gibi geliyordu yanlış biliyormuşum çok teşekkür ediyorum
a_burcu_bur Lale27 benimki de makat gelişti 38*3te sezaryen olmuştum hatta bi ara 37den sonra her an alabiliriz demişti
Sevgikelebegi777 Biz de 34 haftalık olduk karnımda kasığımda batmalar var ve hareketleri arttı . Acaba dönüyor mudur ? Bebek dönünce başaşağı batma gibi ağrı olur mu ?
Gulcem Lale27 32. Haftada sancılarım başlamıştı. Sürekli hastane yatışı serum tedavisi ile takibim yapıldı. 37. Haftamdaki kontrolümde doktorum sancılarımın artması ve makat geliş olduğu için sezaryene aldı. Şuan ikinci gebeliğim 35+5 oldu an itibari ile dünden beri sancılarımdan dolayı hastanedeyim.
damla158 36+0’ız hala dönmedi hatta açılmam başlamıştı pazartesi günü, sabah tekrar kontrolüm var yatışım yapılıp sezeryana alınabilirim. Suyum sınırda azalmış ve bebişin kilosu düşük umarım sağlıkla gelir
zgrgmz 37+4 günlük olduk ve kızımın hiç dönme gibi bir düşüncesi yok henüz ters. Bu gıdışle durum Sezeryan gösteriyor doktorumuz öyle söyledı. Küçük bir ihtimal de olsa dönme umuduyla beklıyorum dönmezse 3 şubatta Sezeryan olacağız