Evrimnbe A145N mutlaka et sulu çorbalar içmeye gayret edin. Muz kefir ara öğünlerinize mutlaka ekleyin gün içinde havucu soyun ısıra ısıra yiyin ceviz yiyin brokoli mutlaka yiyin yeşil elma aynı şekilde. Süt haftada 2 3 kere 1 bardak içmeye çalışın yoğurt öğünlerinizin yanına 1 kase ekleyin yeşil mercimek ister yemeğini ister salatasını mutlaka yiyin avakado hafta da 2 gün yemeniz öneriliyor ama şart mı bulan var alan var alamayan var. Çiğ fındık aynı şekilde. Bunları yiyin mutlaka onun haricinde herşeyi tüketin emin olun hepsinin vitamini ayrı kurufasulyenin bile kendinize ne kadar iyi bakıp beslenir çeşitli yerseniz bebeğiniz bi o kadar sağlıklı olur
Baby_B A145N sebze olarak degilde Genel sebzeler,et,tavuk,peynir,yogurt,sut,kuruyemis tuketirseniz faydali😍 Ben hep böyle ilerliyorum arada kacamak olsada😀Kizim cok sukur iyi
mlkkk A145N sebzelerin çoğunluğu posalı lifli gıda yani net kilo aldıracak bi sebze olduğunu sanmıyorum patates dışında ama fayda açısından ıspanak brokoli gibi besinleri tüketmek faydalı olur