Biranne_197 Kızlar 14 haftalık hamileyim dün eşimle afedersiniz ama cinsel ilişkiye girdik ilişki esnasında bir sancı gelip kan geldi ve doğru lavaboya koştum klozet suyu 2 defa kırmızıya dönüştü o kadar kan geldi ve sabaha kadar ara ara azar azar geldi şuanda da hafif kahverengi lekeler gelmeye başladı bebeğe kötü birşey olmasından korkuyorum böyle birşey yaşayan var mı ? Ne yapmam gerek
Miyosss Biranne_197 hemen o an acile gitmen gerekti. O an gidemedin şu saate kadar coktan gitmen gerekti. Hayır bu kadar kan gelmiş neyi bekliyorsun canm. Burda kim ne yapabilir ne diyebilir bebeğinizin hiç mi kiymeti yok
richgirl10 Biranne_197 size en yakın acile gidin lütfen. Kan gelmesi gebeliğin tüm haftalarında tehlike arz eder.
HuzurDenizim O kadar kanamaya acile nasıl gitmediniz akşam inanılır gibi değil . Doktorunuzla iletişim kurdunuz mu ? Vakit kaybetmeden acile gidin lütfen
Gamzeeecn Bizler doktor değiliz ,doktorunuza gidin bence ,benım ilk gebeliğimde durduk yere koyu leke geldi ,hemen gittim doktoruma kalbî durmuş demişti ,9 haftalıktı