ErsBegAs Ebeeee bu arada tabii ki yanlış yeri de yorumluyor olabilirim hahah orada daha net doktor yerini gösterdiği için videolarda doktor değilim tabii ama sıkı bir takipçisiyim hahah
ErsBegAs Cansell51 ayaklarının altında cinsiyet organı var orada 2 kemik yani 2 beyaz bir siyah çizgi varsa o kız cinsiyeti oluyor 🥰 mehmet boz doktoru instada takip ederseniz siz de ayırt edebilirsiniz
5_erkek_annesi ErsBegAs ayın 31 inde 2 li testim var güzel resim alırsam bana bak 😂 4 oğlum var merak ediyorum 5 i 🤩
ErsBegAs 5_erkek_annesi ayy bakarım tabii bizim de30u ikili test 🤣 doktoruma ilk ben tahminde bulunayım sen sonra söyle diyeceğim hahah Eşim de diyor ki kadın gel sen otur koltuğa der bırakır çıkar seni diyor
ceyceyakc ErsBegAs merhaba bizim cinsiyet sizce nedir https://mutluresim.com/images/2025/01/22/15O1ZC.jpeg
5_erkek_annesi ErsBegAs ErsBegAs 😂😂😂yani eşin mantıklı demiş o doktoru bende takip ediyorum arkadaşımın orda yaşıyor Niğde de bende dün konuştum arkadaşımla şeytan diyo Niğdeye gel 😂
5_erkek_annesi ErsBegAs yok kız ankaradayım😂ama bayılıyorum o doktora tiktoktan takip ediyorum 10 haftayı bile söylüyor ya burdakiler cins hepsi 🙄