ErsBegAs Yokkk çok bulanık 🥲🤣 şimdiye kadar 100’de 0 tutturdum inanılmaz dimi %50lik şansım var halbuki siz benim dediğimin tersini düşünün o zaman hep 😂
ErsBegAs Mavili1480 ama ben diyorum benim dediğimin tam tersini kabul etmelisiniz şimdiye kadar %0 tutturdum 🥰😂
Mavili1480 ErsBegAs Aa belki döner ama kesin konuşmadı doktorum 😂 bende kız hissediyordum burada da kız demişlerdi en çok 😂
ErsBegAs Mavili1480 bak aşağıda hemen erkek bildim seninki kız bak ben diyorum beni kaydet görürsün 🥰😂
Ebru_ebru ErsBegAs Ay çok tatlısınız cidden çok teşekkür ederim 🥰 cinsiyeti doktorumuz 15.haftalıkken erkek dedi ben de hep kız hissediyordum inanın 🥰🥰 yarın detaylı ultrasonumuz var. Ama tebessüm ettirdiniz beni çok teşekkür ederim ❤️
ErsBegAs Aslaninannesi_ pipisi şiş hemen belli etmiş kendisini benimki de erkek olcak mı acep kız da olsa sevinirim çok şükür ama erkek hissediyorum
Aslaninannesi_ ErsBegAs benim eşimde çok kız istedi ilk gebeliğim ama ben hep hissediyordum gerçekten anne hisseder bu doğru canım