ezgisanlikose Defnemome Yeni doğanlar için özel üretilmiş şampuanlar var, derileri zaten çok hassas bence özel olarak bebek için olanlardan alın
Bino1 Defnemome olmaz derileri için uygun değil dalin sabunu var6i göz yakmayan vucut için onu kullanmıştım ben :)
myavocado Defnemome bizim bile cildimizi kurutabiliyor sabun, çok kurutur cildini, ph değeri uygun değil bebeğe. Yenidoğan köpük şampuanı en iyisi oluyor, incia,ecowell,baby me güzel bunlar içeriği temiz
ASE6154 Defnemome alerji yapabilir ya bebek için olan sabun illaki vardır, malum yenidoğan cildi çok hassas kumaştan bile alerji olabiliyor 😊
Bino1 Defnemome yıkanır süt lekesi kaka beyaz sabunka çitilemeden çıkmıyor ben elimde çitilwyip sonra makineye atıyorum :)))
myavocado Defnemome ay kıyafet mi ben bebek anladım, kıyafet için ben siveno sıvı deterjan kullandım memnunum ama sabun da olabilir belki
hhaziran Defnemome direk kıyafet olarak yazsaydınız daha iyiydi😂 beyaz sabunlarda koku oluyor bebeğe dokunabilir kokulu deterjanlar. Extra duruluma yapıp öyle yıkayabilirsiniz sabun kokusu gitmesi için. Kızım 4.5 yaşında hala parfümsüz deterjanla yıkarım çamaşırlarını