Neferut Seray2 ben ikisinide aldım henüz 3 aydan önce kanguruya geçmem diye düşünüyorum slingden baya memnun kaldım elim ayağım oldu trendyoldan aldım
Minnaksever Seray2 ilk kızımda kanguru kullandım 4 aylıkken başladım ama.simdi sling de aldım 4 aya kadar sling sonra kanguru diye düşündüm benim kanguru yenidoğan için uygun değil zaten yenidogandan itibaren kullanacaksanız kanguruyu dikkatli seçmek lazım
Rabiul Seray2 Ben aldım kullanamadım kızım da sevmedi sattım kanguru aldım şu an altı aylık hala kullanıyorum
AdaEcem Seray2 kanguru almıştım kullanmadım rahat gelmedi. Sling aldım hayırlısıyla kullanacağım bence rahat pamuk kumaş olması daha iyi , bebeği sarar taşıması eziyet olmaz dye düşünüyorum
crescent___ Neferut sling kullanıyor musunuz aktif? Ben bebek arabasını ilk 2 ay düşünmüyorum sadece puset alacağım ama evde vs sling istiyorum sadece korkuyorum kemik gelişimi vs icin
Razismom Seray2 ilk 3 ay sling kullandım çok memnun kaldım, 4 aylık oldu kanguruya geçiş yaptık.. Zaten kilolu biraz sling taşımamaya başladı 😂
Razismom crescent___ sormadım bütün dünya kullanıyor çünkü bir zararı yok, çok şükür gayet de iyi gelişimi 🥰
crescent___ Razismom tabii ki çok kullanan var sadece bir arkadaşım negatif bir durum anlattı ben korkuyorum kullanmaya diye bende çok istiyorum hepte olumlu yorumlar var deneyiminizi merak etmiştim, teşekkür ederim 🙏🏻 🌸