Susu45 Kızlar bebişim ikizler olacak gibiii Bebişi ikizler olanlar var mııı nasıl bebeklik geçiriyorlar böyle şeylere çok inanmam ama merak ettim ve kime ikizler burcu desem burun kıvırıyor 🥲
mlkkk Susu45 yaa benim doğumum da gününü beklersek mayıs 20 25i gibi ama kaynanam ikizler burcu ona çeker diye korkumdan 15inde gidip doğururum diyorum hiç riske atamam 😂😂
Susu45 mlkkk ahahah ben 35 haftalık falan oluyorum boğa denk gelmiyor yengeçte öyle kaçarım yok sanırım 😂
Susu45 ErsBegAs ikizler olan herkes aşırı iyi olduğunu söylüyor bir oğlak olarak oğlak çok zor bence 😂
ErsBegAs Cosimaniehaus ingilizce öğretmeniyim doğru 😂 ekstra olarak ispanyolca fransızca ve rusça biliyorum 🤦♀️ koreceyi de çat pat çözüyorum hahah
Cosimaniehaus ErsBegAs ben de İngilizce öğretmeniyim ve dilciler genelde ikizlerdi bi hocamızın çıkarımıydı bu bir sürü öğrencisi varmış ikizler burcu:)
ErsBegAs Susu45 çok çok çok her konuda google araması yaptığım ve bilgi sahibi olmaya çalıştığım doğrudur 🤣
ErsBegAs Susu45 not ikizler ikizleriyim yükselen olarak da gururla söylüyorum 🤣 tek nefretim yengeç burcu geri kalanı ile anlaşırım 🤣
elfbcr Susu45 aynı şekilde bende oğlak burcuyum ve çok zorum kızım ikizler olacak nasipse anlaşma konusunda biraz çekincem var çok zıt burçlar 😅😅
staRmama Susu45 yükseleni de aslan benimkinin. Aşırı meraklı ve istemediği şeyi yaptırmıyor elinden bir şey aldığımızda kıyamet kopar 😂 ağlarken guler, gülerken ağlar😂 8 aylık daha bakalım ileride bizi neler bekliyor🥴
Tomrisinizi elfbcr ben ikizler kızım oğlak 6 yıldır kaynana gelin gibiyiz. Söyleyecek başka bişeyim yok 😅