mihrim_ Ya bide alttan muayene de bebeğin görüntülüsünü falan görebiliyoruz dimi fotoğrafını falan alabiliyoruz
Kt52 mihrim_ bende 6+1 deyim dörtte belirti vardı beşinci haftada gitti şimdi mide ekşimesi ve kasık bel ağrısı başladı rahmim büyüyor hissediyorum bu ikinci gebeliğim olacak inşallah
Arzu19988 mihrim_ bende 6+6haftadayim canin 8-9haftada gitmeyi dusunuyorum kalp atisinida duyarim diye gec gitmek istiyorum.kizimda 9da duymustuk cunki.en son 4haftada gitmistim.doktor.gel dedi ama gitmicem
Gencanne06 Bizde bugün 5+4 olduk,3 şubatta gidicez Dün gittim daha önce kürtaj olduğum için erken gitmek istedim üstten görünmedi kese oluşmaya başlamış alttan baksak görürüz ama gerek yok dedi
Onurbanuu Bende cuma günü gidicem doktor cagırdı ufak bı sıyahlık var dedı ama net gorebılmek onemlı dedi umutluyum streeslıyımde 103 194 430 1000 benımde betamın ılerleyısı ıyı ılerlemıs dedi💗bende arastırıp okudukca rahatlıyorum
Umayinannesi_38 mihrim_ Bende salı günü gidecem kesenin gözüktüğünü söyledi doktorama aşırı ağrım var salı günü gittiğimde inşallah kalp atışlarını dinliyebilirim😊
tupbebekseruvenim1 Onurbanuu benim bugün 14. Gün değerim 2342 bana mı çok yüksek geliyor yoksa normal mi?
[silindi] tupbebekseruvenim1 Özge hanım sanırım ne kadar yüksek olursa o kadar iyi tutunuyor o yüzden endişe etmeyin ☺️ ben en son13. Günümde kan verdim. Değerim 3096 çıktı 🙈