Merloza zynpknt ben yedim, hatta doktoruma gidip hamburger istiyor canım nereye izin var dedim. O da güzel bir hamburgerci söyledi 😅 hamileliğin başında burger king ten de yedim. Eve söyledim, etleri tekrar ısıttım öyle yedim. hamburger kırmızı çizgim :))))
zynpknt Merloza ya ben aşırı aramıyorum 😂😂 mesela dürümle daha çok canım istiyo ama sakin bir zamanda gidip özellikle çok pişirtmem lazım yoksa az pişiriyolar maalesef 😂
zynpknt betulkprn içinizi ferah tutun Allah sağlıklı hamilelik ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah🩵
Gokceliiiiii betulkprn rabbim hepimizin gebeliğini sağlıklı geçirmemizi nasip etsin. Korkmayın her doktora gideceğimde benim de kaygılarım oluyor sanırım annelik tam olarak da bu kaygılarla yaşamayı öğrenmek ☺️ siz kendinizi iyi hissedin ve sakin olun ☺️ merak etme annesi güm güm duyacaksınız kalp atışını Allah’ın izniyle ❤️
betulkprn Gokceliiiiii Allah Razı olsun çok teşekkür ederim sizede hayırlı olsun Rabbim bekleyen herkesin kucağını doldursun 🤲🏼🥰💐
myavocado zynpknt olmaz, hamburger köfte ve ekmekten oluşuyor nesi sıkıntı olacak ki. Mayonezine dikkat edersiniz ev yapımı olup da çiğ yumurta olmasın diye
zynpknt myavocado ya ne eti olduğu falan belli değil ya ondan güvenemedim bide pişme seviyesi ama sağolsunlar dikkat ettiler ☺️
zynpknt LadyX eşim kendine tarhana yaptı onu bile içemedi sanmıyorum ki hamburger yapabilcek de yicez mutfakta sıfırrr😂
Arzu19988 zynpknt valla hersey yedim ilk hamilelgimde keske bundada yiye bilsem istahim yok insAllah zaman ilerledikce duzelir.sushi bile yiyordum kizimda kolasi doneri herbirsey