Nuray1905 Kızlar bir hafta içinde karnım o kadar şişti ki sebebi ne bilmiyorum çok rahatsızım ve kabızlık çok var ondan dolayı mıdır? 2 aylıkken bu kadar büyümez karnım herhalde 😂 taş gibi
-yaasemin Nuray1905 8+3 ümdeyim kabiz degilim ama tuvalette cok rahatsiz hissediyorum kendim kilo almis hissediyorum ama cevrem yok diyor gobegimi gosterdigimde bise yokki diyor pskolojikmende hissedebilirsiniz oyle
Meltemanneolsun Benim doktorum bana duphalac şurup verdi hamilelikte kullanılıyor kabızlığa çok iyi geliyor. Bağırsaklar yukarı toplandığı için sis gozukuyor bir de yavaş hareket ediyor o da şişkinlik yapıyor bende de öyle
Nuray1905 Meltemanneolsun ayyy nasıl sevindim çok erken çünkü karnımın çıkması için bende doktoruma soruyum o şurubu. Senin kaç aylık canım hangi ildesin😍
Meltemanneolsun Nuray1905 ben 12+3 um aydın Kuşadasındayim. Sor ben çok rahat ettim o surupla benim de çok erken çıktı karnım öyle top gibi. Sen neredesin
Meltemanneolsun Nuray1905 yani siskinlik hissetmiyorum en azından yine top gibi 😊 bağırsaklar inmiyor ki işte toplaniyor yukarıya bir de ödem topluyorsun önceden de biraz göbeğin varsa kalıyor azıcık maalesef. Bünyede bünyeye de değişiyor kiminin karnı hiç belli olmuyor kimi de şişiyor benim gibi ama alışıyorsun zamanla😂
Nuray1905 -yaasemin yok kilo da 2 kilo oynadı ama göbeğim çok sert ve kabızlık var. Normalde ben kiloyu basenlere alırım 😄 şuan sadece karın