bebegimolacak Neboss kuzum inşallah pozitiftir. Eşimin doğum gününde böyle bi hediye vermeyi çok istemiştim, inşallah gönlüne göre olsun bize de haber ver
Hizliveofkeli Neboss aaaa kese için çok erken değil mi maşallah 🌸 ne zaman çıkarmış kan sonucu? Sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏
Neboss Hizliveofkeli bende çok şaşırdım kese gibi birşey görüyorum bence hamilesin ama yinede kan isteyelim dedi inşallah kanda da çıkar
Neboss Kızlar bence benim gittiğim doktorun gözleri bozuk 😂 beta 0 çıktı bide bana hamilesin görüyorum diyor ay sinirim bozuldu 😂
Eda42_ Neboss Bence gördüğü kisti de olabilir canım yarın gidince sor bakalım hocam sizin gördüğünüz keseyse kanda niye çıkmadı diye 😅😅
Hizliveofkeli Neboss biz bile bu kadar kıt bilgimizle nasıl bu kadar erken kese görmüş dedik ama doktor kendini inandırmış kese gördüğüne 😂 canım sağlık olsun bi sonraki ay olur inşallah doktora güldüm affet 🙏
Nuriay Neboss benimde o kadar var. adete dun yaptim hiçbisey yoktu sabah yaptim sizin gibi.adetimi bekliycem eşim cok hevesli diyorum bekleyelim adet geçsin tekrar bi yapicam Neboss
Ebruebos Neboss canım prodoctor testte böyle çıkabiliyor. 🥲 bende de bi kaç kez çıktı kan verdim negatifti. En kısa zamanda olur inşallah 🌸