Neboss Bat a 6 gün var bugün eşimin doğum günü cumartesi yapcaktım test ama dayanamadım. Beynim bana oyun mu oynuyor gerçekten orda çizgi varmı anlayamıyorum 🥺
Sdanur1 Neboss testte bi sorun yoksa hamilesin sanirim ama esin işten gelene kadar bi özel de kan verme şansın varsa versen keşke akşama sa supriiznizi yaparsın:), rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
nevaneva Neboss benimde aynı sizin gibiydi silik çizgiydi erken yapmıştım şükür varmış inşallah sizinde vardır sağlıkla kucağınıza alırsınız
Neboss ASE6154 inşallah vardır ya o kadar çok istiyoruz ki ekimde kürtaj oldum pıhtılaşma varmış eşimde hız sayı problemi var takviye ilaç kullanıyoruz 🫠
ASE6154 Neboss fotoğrafı açmadan küçük Haliyle gördüm ben canım kan ver hemen kesinleştir, Allah gönlüne göre versin inşallah 🌼
Altin23 Neboss hamgi takviyeleri kullanıyorsunuz? Benim eşimde de geçen sene çok iyiyken bu sene sayı düşmüş actibiyol kullanıyor ben de pharma supralife kullanıyorum döllenme ihtimali kuvvetli olsun diye :/
Lemans Testte bozukluk yoksa hamilesin ve daha çok yeni emin olmak için hemen ver lütfen bize de hayırlı haberi vermeyi unutma 🙏
Nuriay Neboss benimde o kadar var. adete dun yaptim hiçbisey yoktu sabah yaptim sizin gibi.adetimi bekliycem eşim cok hevesli diyorum bekleyelim adet geçsin tekrar bi yapicam Neboss
Neboss ikibaloglanannesi pıhtılaşmam varmış ilk gebeliğimde kayıp yaşadım malesef doktorum bir gün bile geciktirmememi söyledi varsa eğer inşallah erkenden öğrenirim 🌸
Cicegimmmm Bende gordum canim ozele git kan ver hemen cikar sonucu esine rn guzel hediye olur Rabbimin izmiyle 🥹🤲🏻