Feslegenci 34te yatış verildi bana sancıdan serumla düşmedi ciğer iğnesi yapıldı 2 doz 12 saat arayla 36ya kadar durdu 36da suyum gelmeye başladı 30da gittiğim kontrolde baş gelişti saten 25ten itibaren sancılarım oluyordu suyum gelince fazla bekletemediler sancılar da siklasmisti açılma ilerlemiyor diye suni sancı verdiler ama taşikardi geçirince kestiler ikinci kez suni denendi onda da hem bebek hem ben yine taşikardi geçirdik anında çıkardılar 4 cm açıklık ilerlemedi en son sezeryana karar verildi ısrar kıyamet 36+3tük girmeden önce nst bağlandı tekrar karar verilmese acil sezaryen yapılacakmış saten bebeğin nabzı sürekli yükseldi nst esnasında hepsi birden başıma toplanıyordu ama şükür ki sorunsuz geçti belden uyusturmali sezaryenle bebeğime kavuştum 2930 doğdu solunum sorunu yaşamadık geç getirdikleri için şekeri düşmüş kafalarına göre mama vermişler o yüzden bı meme reddi yaşadık emmeyince sütüm de geç geldi mamayı da reddetdi o yüzden kuvoz riski oluştu ama bı şekilde besledik kilo takibi şartıyla taburcu olduk 2 gün sonrasında