zeliss96 Kızlar beta değerim başta 29 çıktı iki gün sonra 53 çıktı üç gün geçti tekrar kan verdim 175 çıktı önceki iki değer adet gecikmemden önceydi sizce nasıl ilerlemiş
ErsBegAs zeliss96 Sanki biraz yavaş ilerlemiş canım en az %50 artış bekliyor doktorlar 2 gün arayla.. Başka yerlerde mi yaptırdınız o da etkiler ve saat de biraz etkiler umarım onlardan ötürüdür
ErsBegAs Seyma63_ canım 2 katı artış yok burada 53 + 53 = 106 + 106= 212 olması gerekiyordu en az 3 gün sonra yaptırmış yanlış bilgiler vermeyelim bence doktora gitmesi daha uygun bu durumda
rabiayy ErsBegAs 2 gün arayla 2 katı artış olması bekleniyor yalnız. Hanımefendi 3 gün sonra vermiş. Değeri evet biraz yavaş artmış gşbi ama beklentiyi de karşılıyor. 🌸
ErsBegAs rabiayy doğru doğru ben onu neden 4 gün gibi hesapladım 🤦♀️ ama yine de artış hızı düşük gibi ben sileyim de onu yanlış bilgi olmasın 🤦♀️ doktor konsültasyonu şart ama
zeliss96 ErsBegAs doktora gitmek istiyorum fakat görünmeyecek muhtemelen o yüzden bi hafta sonra tekrar deneyip öyle gitmek istiyorum