Yurek Arkadaşlar lütfen fikir verir misiniz ya ben daha keseyi göremedim doktorum tekrar beta hcg istedi ona göre birşey söyleriz dedi gerekirse alttan muayene dedi bu kdr geç görünmemesi çift kesede olabilir dedi sizce ne yapmalıyım alttan nasıl bakılıyor korkuyorum :(
Tubabora Yurek benim de geç döllendi doktorum 10 haftaya kadar olabilir demişti alttn Muane etmedi şimdi 8 aylık hamileyim çok şükür ben çok alttan baktırma taraftarı değilim ama doktorun bileceği bişi canım korkacak bişi yok sağlıkla götürüsünüz inşallah🙏🏻
Burcak61 Yurek ben 9. Haftaya kadar alttan muayene oldum hiç bişe olmadı sağlık için bebeğiniz için baktırmak zorundasınız ya ters bi durum ve dış gebelik gibi birşey söz konusuysa benceo yüzden baktırın
mrsdoruk Yurek vaninal muayene korkulacak bisey degil alttan ultrason ile bakılması gözükmediyse en saglıklısı alttan bakılması fikrimce. Hic smear testi yaptırmadınız mı aynı onun gibi. Kasma kendimi cogu kadın kastıgı icin canı yanabiliyor
Chanelmom Yurek benim kese göründü 5. Haftamda ama bebeği göremeyince alttan ultrasonla baktı öyle gördü
Yurek Tubabora bende baktırmak istemiyorum ya :( beklim dimi :( rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümleniz için inşallah 🙏🏻🙏🏻
Yurek Tubabora benimde geç döllenme sanki ya doktor birşey demiyor ama regl e göre 6 .hafta ama usg göre 3,4 diyor