Fatma016 Merhaba arkadaşlar şuan 25 haftalık hamileyim,eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var 28.haftada iğne olacağım söylendi öncesinde kan vermemiz gerekiyor mu,birkaç hafta önceden mi randevu almalıyım Bilkent devlet hastanesi için
deletedmom43191 Fatma016 evet kan vermen gerekiyor pozitif veya negatif çıksa da her türlü iğne olman lazım
Esma006 Fatma016 ben özel takipliyim 9.haftam da direk vuruldu o iğne kan vs verilmiyor eşinin ve kendi kan grubunu söylemen yeterli oluyor iğne 10 bin liraymis hastaneye yatış gibi gösterip seni devlet ödeyecek parayı ertesi gün hastaneye gelip taburcu ettiriceksin kendini hastane de yatmicaksin yani
Sukrangoler Fatma016 bizimde kan uyuşmazlığımız var özel takipliyim muayene sonrası kan verdim sonuç birkaç saate çıktı sonucu doktorum gördükten sonra iğnemi oldum hepsi birgünde yapıldı
Elis27 Fatma016 bende 28 haftalıkken gidecem iğne olacaksın dedi Dr test yapar mı yapmaz mı bilemiyorum
Fatma016 byk0606 işte sormak istediğim hepsi bir günde halloluyor mu öncesinde mi gidip kan vermeliyim
Esma006 Çocuk doğar doğmaz 72 saat icinde senin kan grubunu taşımaz ise çocuğa da o iğneden vuruluyor bu önemli o gün unutma derim hemşireler de sorar büyük ihtimal eşinle kan uyuşmazlığı varmiydi diye
Elis27 Esma006 ilk defa duydum çocuğa vurulduğunu dr lar bana vurulacagini söylemişti. 2 doğum yaptım 2 sinin de kan grubu benle aynıydı bana yapılmadı üçüncü çocuğumun da kalbi durdu 12 haftalıkken kürtaja alındım kürtaj sonrası iğne yapıldı bana Bu arada siz özelde yaptırmışsınız özelde iğne ücreti odemediniz mi ben normal doğumu sorduğumda kan uyuşmazlığınıda soruyorlar iğnenin ücreti bizden alınacağı söylendi