honey34 Ilk defa gordum erken gebelik degil sanirim normal testse regl gunu yada gecikmesinde yapabilirsin. Birde boyle bilindik olmayan markalar daha iyi aslinda neyse onu cikariyor
Irem198 honey34 silik çıktı bide kaset olan freely var ikisini aynı anda yaptim silik oldu bu görseldeki kaset testi 1 dk içinde belirgin silik oldu
Irem198 Kubramurat-35 aile hekiminde verdim kanı 1 hafta sonra verirsin dedi ya varsa yada yoksa boşunada beklemek de istemiyorum 🥹
Kubramurat-35 Irem198 ilk once kanda cikiyor ben hamile oldugumu yerlesme kanamasiyla anlamistim ağrı sizi yoktu reglime 3 gun vardı teste cikti senin gibiydi cok belirgin değildi ama direk o gun özele gidip kan verdik 130 cikmisti
Kubramurat-35 Irem198 sende bu testi yaptığın gun gidip bu 1.20 sonuc almissan yoktur canim ama gecikmesinin sebebi vucudun kendini hamile kalmaya hazirliyordur iki ay boyle erken gec oluyorsun ondan sonra korunma yoksa kalirsin
Irem198 Kubramurat-35 inşallah aralik ayından beri deniyoz aralik ayı öncesi düzenli regl oluyordum aralik sonrası regl düzenim bozuldu
Kubramurat-35 Irem198 bu sabah yapmışsın gununde gecmis kesin hamilesindir gec döllenme olmustur kanda o sebeple cikmamistir şuan teste cikmis yarin kan verirsen kesin sonuc alırsın bence