Aleyzeee Kızlar mide bulantıları ile nasıl baş ettiniz dün gece artık kalkmaktan gına geldi için yanıma poşet alıp yattım kraker yiyorum normalde tuzlu o kesmedi her zaman keserdi siz ne yaptınız😔
bbsskk Aleyzeee naneli şeker sakız bunlar iyi geliyor bide prilam kullanıyorum sizde alın kurtulursunuz valla
biranne1_ Aleyzeee Esiilaa prilami nasıl içiyorsunuz benim de mide berbat 9. Haftadayim geçen hafta başladı dolabı açamıyorum delirecegim🫢🫢🫢
Esiilaa Ben düzenli prilam kullanıyorum 14. Haftaua geldim hala devam edıyorum bırakamadım bırakınca cok kotu oluyorum
Esiilaa Dadashefa yanı burda okudım doğurana kadar kullananlar varmıs eger gunun berbat gecıyor hıc bısey yıyemıyorsan bunu alıp yıyebılmek kar zarar acısınında dusuunce daha mantıklı zararı olsa drlar da onermez bence ıcınız rahat olsun
Esiilaa Aleyzeee recetesiz pahalı oluyor dr yazarsa uyguna gelıyor baya o sebeple yzdırsanız daha iyi olur
Esiilaa biranne1_ bana doktorun gece iki ile başla dedi eğer yetmezse sabah 1 yetmezse öğlen 1 yanı max 4 tane olacak sekılde gunluk. Ama bana gece 2 tane yettı ama duzenlı her gece yatmadan 2 alıyorum günüm güzel gecıyor kusmadan bulanmadan
Zuzu45 Aleyzeee 24 haftadayım hala prilam kullanmazsam o günüm kusmayla bitiyor. Ama ilk aylar prilamda etki etmiyordu şimdi en azından yemek yiyebiliyorum