Asyaca Sağlık ocağından alabilirmiyim dün boşanıcam diye post açtım bugün baktım bacağım ağrıyor morarmış belimede tekmek atmıştı ama belimde morarma fln yok tek bir morluk için darp raporu verirler mi
ZeynepDuru17 Asyaca verirler acil adli vaka olacak gidin acile ben darp.raporu alacam diyin yönlendirirler
Girlmama Asyaca direkt acile git ordan alırsın geçmiş olsun ki hamileysen çok fazla uğraşır karşı taraf 2 kişinin canına kast çünkü
Rabiul Asyaca hastanelerin acil bölümünde darp raporu almak istiyorum derseniz sizi yönleniliyorlar polis eşliğinde alınıyor
Sevgikelebegi777 Sağlık ocakları darp raporu vermiyor diye biliyorum boşuna vakit kaybetmeyin . Hemen acile gidin . Çok geçmiş olsun
Bbuusra Asyaca Her hastane verir ama sağlık ocağını bilmiyorum. İlla morluk olmasına gerek yok doktora orayı göster acıdığını söyle doku zedelenmesi olmuştur onu dahi yazıyorlar raporda. Her şeyi tek tek anlat
Asilzedemom Asyaca acile gidin sağlık ocağına değil bir an önce alın belli süre geçince alınmıyor diye biliyorum
AlyaAlya16 Asyaca acile gideceksiniz saglık ocagı birsey yapmaz acilde polis eşliginde alacaksınız nerenize vurduysa anltın illa morarma olmasına gerek yok