Sahralina Kızlar merhaba , isimli hastane çıkışı almak istiyorum . Daha önce yaptıran , memnun kaldığı sayfa olan var mı ?
gns32 Sahralina merhaba ben iki sene önce instagramda nakışsepetinden yaptırmıştım çokta memnun kaldım tavsiye ederim
Edan54 Sahralina https://www.instagram.com/theduubaby?igsh=dDhzdDNsaGttdjUz ben bu sayfadan yaptırdım çok güzel geldi
Sdanur1 Sahralina reyyan_tasarim dan yaptırdım instagram da bakabilirsiniz çok ilgili ağzı dualı çok hanım hanımcık bor bayandi adım adım ilgilenip herseyi düşünerek yaptı sagolsun
Esma006 Sahralina bende yaptırıcam ama ayriyeten bir tanede isimsiz şeklinde kutu halinde hastane çıkışı alicam hersey var içinde 🌸
Sukrangoler Ben trendyoldan gros shop isimli mağazadan sipariş verdim müslim set çok güzel geldi tavsiye ederim
ufbus010315 Sahralina bebesoil de yaptırdım arkadaşıım da orda yaptırdı gayet güzel kaliteli ben 11 parçasını 589 tl ye yaptırdım şuan zam gelmiş olabilir instagram dan bakabilirsin sayfaya
Sahralina ufbus010315 Parça sayısına göre fiyatı da çok iyiymiş , benim ikizlerim olacak inşallah her şeyden ikişer tane alıyorum . Teşekkür ederim ☺️
Bmoon Sahralina İnstagramda Eccesbaby yaptırdım siteleri de var istediğin gibi ayarlayabiliyorsun ilk başlarda çok güzeldiler ama kullandıkça pamuklu kısımları aşındı battaniyesinin özellikle