gkceakt1 Adetime tam 7 gün kaldı. Planlı gebelik düşünüyoruz. Yaklaşık 4-5 gündür de memelerime dokunamıyorum bile o kadar şiş ve ağrı var. Döllenme belirtisi olabilir mi?
ZeynepDuru17 gkceakt1 yani ama adet zamanında da bu olabilir gecikme olunca test yaparsınız olursa inşallah vardır
Mrvsmt2502 gkceakt1 benim ilk gebeliğimde göğüs hassasiyeti olmuştu . Ümitlendirmek istemem ama en iyisi biraz bekleyip test yapmak ovülasyon gününüzü biliyorsanız 10 11 sonra kaset testte çıkabilir
Mervecnplt gkceakt1 benim ilk belirtim aşırı göğüs hassasiyeti olmuştu. İnşallah gebelik vardır gecikmenin 1. Gününde bile çıka bilir varsa 🌸
gkceakt1 ZeynepDuru17 inşallah çok teşekkür ederim. Heyecanla bekliyorum. Ama memelerim hiç olmadığı kadar şiş ve ağrılı. Yanlışlıkla kollarım değince bile canım acıyor. Böyle yaşayan var mı acaba döllenme sürecinde ?
ZeynepDuru17 gkceakt1 olabilir ben yaşamıştım ağrı sızı oluyordu siz bekleyin bakalım bı gecikme olursa inşallah çıkar rica ederim ☺️
Noluyoya Adet dönemi daha hassas oluyor ama hamilelik belirtisi olma ihtimalide var benimde öyle olmuştu o kadar acıyodu ki dokunamıyodum kitle falan mı var diye korkmuştum hatta
Buserva gkceakt1 benim tek belirttim iki hamileligimde de göğsümün adet döneminden farklı olarak daha fazla şişmesi ve agrımasıydı kendinizi bilirsiniz Bi farklılık varsa hamile olma ihtimaliniz yüksek😚