ilaydarabiaoz Hizliveofkeli canım pike benziyir walla niye eşin sehir dışında felan mi ama sen gene yapmaya devam et nolur nolmaz
Baliimsid 2 defa yumurtalara oluyor diyenler var bat gününe kadar tekrarlayın bence testi. sanırım benim de böyle erken yumurtluyorum
Hizliveofkeli Sevgiiss canım ben şimdi bi test daha yaptım sabahki kadar koyu değil acaba sabahkinde sıkıntı mı vardı ya da hemen çatladı mı?
ayyuzlu99 Hizliveofkeli ya buna çok güldüm 🤣😂 ekim kasım ben de Ovülasyon yapmıştım ekimde pik gördüğüm günün sabahı eşimle kabha etmiştik akşam eve geldi yüz vermiyorum tabii ki sonra gece dedim ki hadi bana lazımsın 🤣😂😂😂 namusumla oynadın diyordu güldük barıştık sonra
Sevgiiss Hizliveofkeli saatine göre değişebilir canım pik seviyesi fazla sıvı tükettiysen falan değişebilir. Eşinle de barış gitsin 🤣🤣🤣
Hizliveofkeli Sevgiiss ben o zaman akşamı bi şekilde değerlendireyim suyuna ilaç falan atayım 😂😂 yarın sabahki testte belli olur çatlayıp çatlamadığı. Çok teşekkür ediyorum 🌸🥰
Hcran06 Sevgiiss ben bunu 2023 de son ayda aldım hamile kalıp boş gebelik oluştu kürtaj oldum şimdi tekrar yapayım dedim yenisini de aldım da gelene kadar bunu yapayım dedim bide pko var canım bende.