gozdenefes Müslümanın müslümana duası kabul olurmuş 🥹 2 saat sonra kalp atışını dinlemeye gideceğiz ne olur duyalım sağlıklı olduğunu bilelim lütfen bizim için dua eder misiniz 🤲🏻 ismim Gözde .
Meltemanneolsun gozdenefes inşallah duyarsın canım çok heyecanlı ya hop oturup hop kalkıyorsun o sesi duyunca bı oh çekiyorsun. Eşim video çekmişti o videoda bı nefes alışım var duyduğumda bütün sukurlerin bir araya gelmesi gibi. Sen de duyarsin inşallah ❤️ haber ver buradan da
babyandmomy__ gozdenefes ay çok heyecanlı sağlıkla duyarsın inşallah Allah sağ Salim kucağına almayı da nasip etsin 🙏🏻🩷
Kartanesi-24 gozdenefes tam ben yazıyordum ki duymuşsunuz maşallah çok sevindim sağlıkla ilerler inşallah kaçıncı haftadasınız acaba 🌸
Liya3444 gozdenefes çok şükür saglıcakla buyusun inşallah bende yarın gidieceğim 7+5 olcaz yarın ınsallah duyarız bebişide gormedik daha ama her sey yolunda
ZeynepDuru17 gozdenefes sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah kalp atışını duyun gözde sizde bana dua edin lütfen gönlümce olsun Şeyma ismim 🤲🥹
mucizemom8 gozdenefes çok sevindim inşallah rabbim banada nasip eder sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım 😍
NoName_ gozdenefes duymuşsunuz çok sevindim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin🥹bende 1 saate gideceğim kalbini duyar mıyım bilmiyorum ilk doktor kontrolüm umarım herşey yolundadır bende dua isterim🌸