Liddle_mom Kbrnur92 o zaman saat erkenken git bugun kan ver belli gebislik var 🤣 sonuclar erkenden cikar
Kbrnur92 O kadar isteyerek dua ederek oldu ama öyle yanlış bi zamanda oldu ki yoksa üzülürüm ama varsa da sevinemem rabbim hayırlısını nasip etsin
senanur-gok Kbrnur92 ayy gözümde canlandı, duygulandım 🥹 benim de böyleydi 🙏🏻 Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin gelmiş mucizeniz 🫠😍 Geç döllenme demişlerdi bana büyük ihtimalle sizin de öyledir ♥️
Kbrnur92 Çok teşekkür ederim hayırlısı olur inşallah Perşembe gününe sağlık ocağına randevu aldım bakalım ne diyecekler
Liddle_mom @“Kbrnur92”#p35438860 allah bagislasin canim allah gonlune gore versin insallah nediyim ama kan ver mutlaka🥰
Kbrnur92 Hizliveofkeli 20 tane hevesle yaptığım hiçbir testten çıkmayıp geçikmenin 1 hafta sonrasında korkuyla yaptığım testte çıkmasında da vardır bir hayır rabbim hayırlısını versin ne deyim
Liddle_mom Kbrnur92 aynene bak ne kadar guzel dusunmussun rabbim isleri senin istegin gibi yoneltir insallah hic canini sikma allah anne babandanda razi olsun ne guzel sana kucak acmislar cok okudum ben burda ailesinin kabul etmedigi kadinlari 😶
Leydii Selamm, bende bugün test yaptim ama hiç anlamiyom ilk kez olduğu icin , anlayanlar baka bilirmi acaba??
4bebe1anne Kbrnur92 Bende tekim annemler ilk çocuktan itibaren konuştular erken diye 😅 1 oldu laf duydum 2 oldu git kan ver inanmayız çocuğun hakkına girdin dediler 3 oldu sen iyice b. Çıkardın yeter bu kadar git bağlat dediler en son 4. Riski atlattık hepsi küs bana şuan yokuz bizden destek bekleme diyorlar 😂😂😂 Sinirlerim bozuldu yazarken 😂