Tazeanne123456 0935 38+1 Haftamdayım benim de bebeğimin hareketleri çok azaldı kanala girdiği için normaldir sevdiği şeyleri yediğimde birazcık hareketleniyor çikolata portakal gibi
Fatmaacylnn 0935 bende 37+5 oldum hareketleri azaldı büyüdüğü için ve dar geldiği için normalmiş artık 🌸
DryStr @0935 36+5’deyim iki gündür benimde öyle ama kanala girdiği için karında aşşağıya indi dolayısıyla alanı küçüldü o yüzden azaldı benim doktorum böyle dedi. Benim son 2 günüm perşembe doğum olucak darısıı hayırlısıyla sizlere olsun 🌸
DryStr @0935 yaaa hadi o zaman kolay bi doğum olur sağlıkla gelsin bebişler doğumdan sonrada çok çabuk toparlanırız bol bol da sürümüz olsun çok amin🤲🏻🌸
0935 DryStr Amin sağ salim kavuşalım inşallahh benim ikinci sezeryan ilk oğlum mama artı anne sütü ile ilerlemiştik bu sefer nasıl olacak çok merak ediyorum bol sütümüz olsun inşaalh 💕
DryStr @0935 Amin inşallah 🤲🏻benimde ikinci sezaryen olucak bir kızım var onda sütüm hiç gelmedi gibi bişey oldu bende gelen sütü ve mama ile devam ettim inşallah bunda sütüm çok gelir çok istiyorum nasip 🌸