Şuraya riskli gebe olan sezeryandan stres olan annelere umut olmaya geldim bu benim ikinci anneliğim Nasip eden Rabbime Şükürler olsun hamileliğimin 2 tremester döneminde su azalması plesanta sezeryan dikişine yakın ve tansiyon tanısı kondu 30 haftayı göreyim Allah kerim derken ben elimden geleni yaptım ağır iş yapmadım bol su tüketim soluma uzandım su artırıcak şeyleri denedim Allaha tevekkül ettim şükür 30 uncu haftada su düzeldi plesantam halen aşağıdaydı yine dikkat ettim ama hiç stres yapmadım Asıl tüm bunlar genel yaşantımızda yaptığımız streslerden yorgunluktan olduğunu düşünüyorum 36 ıncı haftada plesantam yularıya çıktı 38 haftada sezeryan doğuma girdik belden uyuşturmayı istedim öğleden önceydi kapıda kızımla eşimi bırakıp doğumhane kapısından girdik ameliyathaneye hazırladılar tabi tğm olacak herşeyi biliyorum birazda heycanlıydım belden uyuşturma yapıldı hiç acımadı uyuşturma sonrası sonta takıldı onu hiç hissetmedim zaten ben biraz heycanlanıp panik yaptım doğumda biraz sakinleştirici yapmışlar ara ara olan biteni hatırlayamıyorum bebeğim doğdu yanağıma koydular biraz çekiştirdiklerini hatırlıyorum ama asla acı yoktu önce bebeğim sonra ben çıktım ben geldiğimde bebeğim odama yeni gelmişti ağrı kesiciler vs yapıldı tabiki az biraz ağrı oluyor çok çok normal ilk ayağa kalamadım tansiyonum düştü ama 1 saat sonra tekrar deneyip kalktım direk lavobaya gittim tuvaletimi yaptım gazımı çıkarttım rahatladım tuvalletten çıktığımda sanki saatler önce ayağa kalkmış gibiydim sanırım sıkışık olmak ve gazın olması yürümede zorluk ve ağrı yapıyor öyle böyle sezeryan doğum yaptım çok şükür şimdi evladım yanımda toparlandık Rabbim evladını bekleyen evlt isteyen herkese hayırlı sağlıklı afiyetli evlatlar Nasip etsin İnşallah 🤲❤️