Kahvaltıdan 2 saat önce aç karnına içip üstüne bir tane mandalina yiyip bir bardak su içiyorum. Ben de mide bulantısı vs yan etki yapmadı. Siz doktorunuza danışarak yazdırabilirsiniz. Umarım şifasını görürsün canım bi de soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezine sabah limon sıkıp içebilirsin ben öyle içemem dersen bir bardak ılık suyla meyve suyu gibi karıştırıp içebilirsin. Ya da keçiboynuzu pekmezi yedin üzerine bir mandalina yiyip bir bardak su iç. C vitamini kana çok hızlı karışan bir vitaminmiş aldığın diğer vitaminlerin vücuttan atılmadan emiliminin hızlı sağlanabilmesi için C vitamini tercih edin deniliyor. Yani genel olarak duyduklarım bu yönde bu yüzden limon, mandalina,portakal gibi jet vitaminlerle destekle kan ihtiyacını ki kış ayındayız maşallah bereketli bir ay C vitamini açısından. Çay, kahve tüketme bol su tüketimi. Su kandaki oksijen seviyesini arttırıyor vücutta su azaldığında halsiz hantal hissetme ama insan su içtiğinde bir enerji geliyor. Aklıma gelenler bunlar canım umarım şifanı en kısa zamanda bulursun 😊🌸