Seherkarakoc 35+5 haftalık olduk 1 cm açıklık var tahmini olarak doğum ne zaman olur? 1 cm açıklık ile 40 hafta tamamlanır mi sizce ?
2minnakannesi0 Seherkarakoc ilk gebeligim de 4 cm ile 1 hafta gezmistim ben kendinizi strese sokmayın o gelecegi vakti saati ayarlar Allahin izniyle
Seherkarakoc Bestmomnur içimi rahatlattıniz teşekkür ederim ☺️ 37 haftayı görsek içim daha da rahat olacak
2minnakannesi0 Yarenn24 özel hastaneydi bide sancı ağrı hiç bisey yoktu doktorum gidebilirsin demişti o zaman
2minnakannesi0 Seherkarakoc güzel yavrunuzla konuşun o sizi anlar vaktin dolunca gel diye.. 😊 doktor bisey dedi mi fazla hareket etme vb gibi
Bestmomnur 37 de olur 40 ta hiç takma bile bazen 1 cm açıklık vücudun kendi ayarladigi birseymis bebekle ilgisi bile yokmuş beklemese benimki beklemezdi
Seherkarakoc Bestmomnur bebegin baş bolgesi de 16 gün önden gidiyor normal doğuma engel olur mu bu durum sizce 🥺 çatı muayenesi de olmadım daha 38.haftada yapacak doktorum
Seherkarakoc 2minnakannesi0 baş bolgesi de 15-16 gün kadar önde gidiyor. Dogumhanede ki ebe böyle giderse doğumun erkene alınabilir yada sezeryan olursun demişti 🥺