Babycome123321 ¾ gündür huysuz oldu ağlıyor mız mız uykusu kısalaştı 3 saate bir emziriyorum normalde acaba acıkıyor mu her ağlamada memeye tutmak alıştırmak istemiyorum da günde ⅔ defa kaka yapıyor 1 aylığa kadar her emme arkası yapıyordu bunda mı sorun bilmiyorum bir bilen var mı tecrübeli anneler sorun ne olabilir
Paronayanne Babycome123321 canım atak haftası da olabilir diş sancısı da . Benim bebeğim prematüre olmasına rağmen diş sancısı oluyordu o aylarda
Pemberuya Babycome123321 gaz ya da atak haftası ama şöyle bişey var belli saatlerde ağlıyorsa eğer öncesinde banyo yaptırırsanız rahatlar benim oğlum 6 ay boyunca çığlık çığlığa ağladı
obiranne3 Babycome123321 3 saat aralığı çok fazla 2 aylık bebek için. emme sıklığını aza indirsen daha iyi olur yavrum.
Patatesliyumutta Atak haftası olabilir, sadece emziriyorsanız 3-4 gün tuvaletini yapmaması normal karşılanıyor. Gaz problemi olabilir, ama tahminimce atak haftasında
Babycome123321 Aynur_ma ergenlüğe kadar ayaklar sonra ergenlık sonra evlendi derken kapanış herhalde 😂