Yigitasff 8143 pskolojik olarak benim bilinç altına yatmış hangi ay olacak diye folik asit kullanıyorum bu ay işte bakalım
8143 Yigitasff insallh canm bn 4,5 senelik evliyim 1 sene kendi yontememizle kotunduk sonra dusunmye basladk
8143 Yigitasff anladm canm birde doktorlar yumurtlama zamanı e gün üst üste birliktelik sonra 1 hfta boyunca gün aşırı şekilde söylüyor
Yigitasff 8143 işte ben bu ay adet oldum 11 de yumurtlamam artık yaklaşıyor bende bunu degerlndiryorum bakalım inşallah olur bu ay
tugbaaydn Hiç acele etme bende sürekli neredeyse her gün test yapıyordum psikolojim bozulmuştu bu ay hamile olduğumu öğrendim hayırlısı ne zaman ise o zaman oluyor kesinlikte stresden bile olamayabiliyor
Yigitasff tugbaaydn ben hani her ay umud ediyorum olmayınca içimi bir hüzün sarıyor olmadı diye kafaya takıyorum
tugbaaydn Yigitasff benimde aynı şekildeydi hiç darlama kendini üzme ilişkiden sonra hemen ayağa kalkma ben hep ayağa kalktım bilmeden tutmadı aralık ayında regl bittiği gibi ilşki oldu 5 10 dakika yatakta uzandım bacaklar dik şekilde
irmm388_ Testlerim böyleydi işte ikisi farklı marka artmed yalancı diyorlar ama daha önce artmed hiç bende hayalet çizgi dahi göstermedi ilk defa böyle görüyorum ikisi farklı marka
tugbaaydn 3 Ocak da öğrendim ben kandil günü içime doğdu eczanelerde reglden 6 gün önce testi vardı testde aynı bu şekildeydi 4 ocakta kan testi verdim 33 çıktı silik çıksa bile gebelik muhtemel
irmm388_ tugbaaydn işte benim böyle 29 Aralık yaptım 30 Aralık kan negatif halen de adet felan olmadım niye acaba ama belirti yaşıyorum