Kelebegimmm Eğer ultrasonda 4-5 haftalık gebelik söylenildiyse kese gözükmüşmüdür?o an bişey soramadım.4-5 haftalık dedi hamile olduğumu tam bilmediğim için kitlendim sanki
Aysegulkaymakci Kelebegimmm benim 5 haftalik kese karindan ultrasonda gozukmuyor. Alttan bakarak gördü doktor sizin karindan olan ultrasondan mi bakti? Bu arada keseyi gormeden bebek var diyemez
Vefas Kelebegimmm ewet canım gözüküyor 5 haftalıkken karında ultrasonda gördü doktor Tebrikler hamilesin 👏
Ketilima Kelebegimmm Görünüyor canım bende 5+1 deyken görden kese 7 mm olmuştu eğer kan almadan bakınca dediyse hamilesin inşallah 🥰
Kelebegimmm Ketilima ikicocuklubiranne Aysegulkaymakci Vefas çok telekkür ederim hepinize🤗peki sari cisim 17 mm izlenilmesi nasıl?sizde nasıldı?
Meryemtoptas Aysegulkaymakci 4 haftalıkken ultrason dan gördük ama belki sizin geç döllenme olmuştur o yüzden çok küçük olduğu için görünmemiştir. Endişe etmeyin en azından alttan muayene de görünmüş. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşaEllah ☺️
ikicocuklubiranne Benim 5. Haftada görmüştü canım ultrasonla göremedi alttan bakmak durumunda kaldı. Kese oluşmadan gebelik kesinleşmiyor.