[silindi] Ya normalde bu saatlerde acikmazdim son 1 haftadır bu saatlerde devamli sıcak et tarzı bişeyler canım çekiyor biraz garip ama böyle belirti olabilir mi anlamadım neden böyleyim 😂😂
_moom [silindi] olabilir ben hamileliğimi öğrenmeden önce cok yedim eşim anlamıştı. Sonra 6. Haftaya girdik bulantı ile tüm iştahım gitti
anneoluyorumm13 [silindi] benim tam tersi iştahım kapandı bulantıdan et yumurta görmeye tahammülüm olmuyordu 14e girdim yeni yeni iştahım açılmaya başladı
Musilk-1 [silindi] olabilir hamile olduğumu bilmiyordum beklemiyordum da korunuyordum hayatta yemeyecegim şeyi günde bir paket yiyiyordum ve karnım davul gibi şişmişti
[silindi] _moom ayy inşallah ya bana da nasip olsun.Bu saatlerde devamli yemek istiyorum ama sıcak et çekiyor içim çok garip normalde yemem bı saatte bişey bakalım hayırlısı 🥹
[silindi] Musilk-1 çok garip bakalım inşallah bende de vardır ama 3 gün önce test yapmıştım negatiifti tam 7 gün oldu adetim de gecikti bugün 7. Günüm anlayamadım gebe değilsem adet neden görmüyorum
[silindi] Pemberuya onu da yaşadım sanırım ama bilmiuorum ki emin de değilim test negatif hâlâ adet olmadim bekliyorum
anneoluyorumm13 [silindi] inşallah sizinki iştahlı geçer benim iştahım gitti diye çok zorluk çektim umarım sizin ki rahat bir hamilelik olur
Mzzz [silindi] stresten falanda gecikebiliyor illa bir sebep şart değil vücut bu bazen böyle şeyler yapabilir