Gizeminannesi 31-32 haftalık gebeler. Bebekler kaç kilo? Bide ne zamana gün aldınız doğum için? Benim şuan 32 haftalık gebeliğim randevuyu 5 şubata aldım acaba geç kalır mıyım? Doğum için
Baby_B Gizeminannesi sezaryan mi olacaksiniz? 31+3 deyim Doktora 2 gun sonra gidicem.En son 28+6 da 1,5 kg idi.Suan bilmiyorum🥰 Doguma 20 gun kala cati kemigine bakilicak benim,böyle ilerliyoruz Nst ne zaman olucak bilmiyorum
1prens1prenses_ Gizeminannesi tahmini doğum tarihino dedi doktor 10 Şubat 35 haftalıkken netlestirz dedi Bende 8 Şubat istiyorum ins o gün olur nöbeti vardır devlet hastanesi doğum yapcam
Kylr Sormuşsunuz ama siz yanıtlamamışsınız ☺️ sizin bebiş kaç kilo. Biz bugün 32 haftalık olduk. Kontrolümüz vardı 2100 gram olmuş bebişimiz.
Gizeminannesi Kylr benim şuan 1800 Gr bebek. Benim asıl sorum 5 Şubat’ta randevum var o zaman 35 haftalık felan oluyorum gün almak için geç kalır mıyım? Gebeliğim benim bu arada ilki sezeryanla olmuştu buda öyle olacak ama geç kalır mıyım acaba o korku var
Kylr Gizeminannesi biz daha takibe ilk başladığımızda tahmini 10 Mart olur doğum demişti, benimde sezeryan olacak. Sonra tekrar gün konuşmadık. Gün mü almak gerekiyordu ki, benimde ikinci gebeliğim ama ilkiyle arasında 10 sene olunca unutmuşum herşeyi ☺️
Erdalmert Gizeminannesi canım benimde 2. Gebeligim ve 1 hafta öncesinde 35+2 de çagırmışdı bende gün verecek sanmışdım vermedi normalde bana 38.haftada doguma alırım diyordu ama benim plasentada kireçlenme varmış ve birde bende tansiyon var 37.haftaya çekmişdi çarşamba günü tekrar çagırdı o zaman gün verir mi bilmiyorum 36+3 deyim ve artık yürürken agrı yapıyo sancı giriyo aşagıya çok baskı yapıyo dayanılmıyo agrıya gece bile sancı girdigi oluyo dk tutuyorum 20 dk sürüyo evin içinde geziyorum geceleri
1prens1prenses_ Gizeminannesi kilosu da 33+4 de 2000kilo kız bebek haftası ile uyumlu dedi ama bakıyorum da burda daha fazla kilosu benim zayıf gibi
Gizeminannesi Kylr evet gün veriyorlar Benim de 2. Gebeliğim ❤️ sezeryanla doğum yaptıysan bu hamilelikte gün veriliyor
Eylul41 Gizeminannesi ben 30. Haftamdayim 10 martta sezadyan olacak tahimini zamanini beklerse. Bebegimde gecen hafta gittim 1400 gramdi simdi muhtemelen 1700 gram falandir
Bahar1205 Gizeminannesi şuan 33+2 deyim bi sonraki randevum da 34+4olacak belki o zaman karar verir doktorum
Erdalmert Bahar1205 evet canım doktor kontrolde söyledş bakarken direk plasentada kireçlenme var dedi 32 haftalıkken söylemişdi
Bahar1205 Erdalmert ondan öncesinde yokmuydu ? Bide kireçlenme olunca ağrı sanci falan oluyor mu sende
Erdalmert Bahar1205 daha önce devlet hastanesine gidiyordum orda öyle bir şeyleri söylemediler mesela benim tansiyomum var bu doktor o yüzden ilaca başlatmışdı devlet başlatmadı ve 32.haftada kireçlenme çıktı ve şu anda günüm yaklaştıgı için mi bilmiyorum arada bi sancım oluyo agrım da oluyo bazen adet sancısı gibi sancı çekiyorum kireçlenmeyle alakası var mı bilmiyorum şu anda 36+3 deyim yarın kontrolüm var verirse gün verecek 37+4 veya 3 dediginde alırım demişdi vermezse yine 1 hafta da atacak ama sancılara dayanamıyorum yürüyemiyorum bile az bi yürüdügümde direk belime agrı vuruyo belimi toplayamıyorum oturup kalkamıyorum