Alisde Hellobeybii yaa cok kotu olmus geçmiş olsun iste bilemiyoruz hangisi iyi kötü ama yani ilk 6 ay en azindan dikkat etmekde fayda var sonra ucuz olanlara kayariz napalim insan yetisemiyor artik fiyatlarda uctu gitti gercekten
Gullusah92 Alisde vücudunu köy sabunuyla yıkadık, annem teyzemden almıştı, güvenilir olduğu için, senelerce bize de kullanmış. Başını yıkamayın gözleri yanar, başı için dalin kullanıyorum.
Alisde Narincicek subatin 20 si gibi dogumum eve dondugumde hastaneden yikarim size yazarim benden once dogurmaz iseniz 🤭🌸🌸
Narincicek Alisde Normalde doğumuma 30 gün kaldı😅 Ama tabi son durum ne olur bilemem. Bugün karnım aşağıya düşmüş gibi geldi bana🙃
Narincicek myavocado Aslında söylediğiniz çok mantıklı. İlk çocuğumda konak sorunu hiç yaşamadım. Köpük şampuan peki hangisini önerirsiniz? Bugün hippin markasını gördüm alıp almamakta kararsız kaldım.
myavocado Narincicek ben baby me almıştım köpük şampuanı sıkıntı yaşamadım. Hipp mama kullanıyoruz 😅 genel olarak hipp ürünleri de içeriği güzel oluyor ama şampuanını net bilmiyorum. Ecowell ve incia kullanan arkadaşlarım da memnun, içerikleri de temiz onlar da olabilir
Alisde Narincicek benimde ayni uygulama 35 gun diyor bakalik doktor 20 si gibi diyor hangimiz once doğurur ise birbimize yazariz ozaman 😁🌸🌸
helloandhello Alisde şampuan mustela aldım sabun olarak chıcco aldım bana kalsa bende salanın beyaz sabununu kullanırım missler gibi kokuyor aşığım valla onun kokusuna 😍
Zeynep1401 Alisde bende çok kararsız kaldım o konuda o yüzden de anam babam usulü dalin kullaniyim en iyisi dedim dalin aldım ama yinede ilk yeni doğduğun da başka mi kullansam diye düşünüyorum. Bir de pişik kremi ve losyon için kararsiz kaldim
Alisde Zeynep1401 dalin kullanmayin gercekten makyajimi temizlemek icin kullaniyorum gozlerimi oyle bir yakiyor ki berbat yenidogan icin ebebekte babyme markasinin köpük şampuanı var fiyati 150 civarı bakin o guzel bende ondan alacagim Pisik kremi her alt aldigimda bepanthol pisik onleyici mutlaka sürün baktiniz Pisik oldu sudocrem harika aninda hafifletiyor