Kkardelenn1 Bebek kayıplarım olduğu için doktorum yaptırmamı tavsiye etti bu gebelikte tek firma var sanırım bu fiyatı verdiler yaptıracağım mecburen para yerine gelir sağlık gelmez diyerekten sizler ne kadara yaptırdınız ☺️🫠
myavocado Kkardelenn1 eurofins’e yaptırmıştım, 10-11 ay önce, 13.500 gibi bir rakam ödemiştik. Birkaç firma var ama fiyatlar bu şekilde hepsinde
Kkardelenn1 obli sizde yakın fiyatta yaptırmışsınız firma adını sormadım ben doktordan numara aldım direk cuma günü alacaklar
obli Kkardelenn1 firma adını sorsaydınız keşke çünkü her firma kanı yurtdışına göndermiyor bazıları Türkiye’de yapıyor. Yurtdışı firmaları daha iyi eurofins Fransa’ya yolluyor mesela.
Kkardelenn1 Bbk88 buradaki firmanın belli yerleri varmış bize en yakın yere gelip alacaklar canım arayıp randevu alıyoruz o sekılde ayarlanıyor bende ilk kez bugün detaylı öğrendim arayınca anlatıyorlar
gezentianne Kkardelenn1 Eskişehir Osman Gazı Üniversite Hastanesinde 444 tl imiş burada öğrenmiştim🥰 Ben eurofins e yaptırmıştım bu arada 360 euro idi kasımda
Kkardelenn1 gezentianne bende bulunduğum şehirin üniversite hastanesine gidiyorum ama yapmıyorlarmış maalesef farklı firma alacak yurt dışına gidecek dediler ☺️
zhrgn Kkardelenn1 yeditepe universitesi genetik 8.250 tl . Kozyatagı koşuyolu kan verıyorsun 5 gune cıkıyor . Bende 2 haftaya oraya yaptıracagım
Kkardelenn1 zhrgn yurt dışına gitmiyor mu acaba 5 gün çok hızlı geldi genelde 7-10 gün arası çıkıyor diyorlar