Mukaddes55 Kizlar bu ikinci gebeligim ama asiri bulanti kusma yasiyorum 12. Haftaya girmek uzereyim. İlkinde bu kadar kusmuyordum bunda gunde 10 kere kusuyorum resmenn napcam ben ya hic bisey yapamaz hale gedlim ilacda kullaniyorum
Baby_B Mukaddes55 14 e kadar kusmustum bende O kadar kusuyosaniz sivi alamiyosaniz iyilesemezsiniz Vucut enfeksiyon olusturuyor Ve kusma artiyor Arada serum aliyo musunuz? Ben siddetli kusmadan dolayi 4 gun hastanede kalmisfim Simdi 31+3 deyiz
Esma3222 Mukaddes55 ben serumlarla yaşadım 3 buçuk ay 15. Haftada falan hala küstüğümü hatırlıyorum ama geçmez gıbı gelıyoda gecıyo hersey maden suyu iç bol bol
Talentedmom Mukaddes55 sürekli kusmak normal değil serum taktırın takviye sıvı vitamin vs de veriyorlar iyi geliyor geçen ben de öyle oldum 2.bu kadar zor geçmemişti ayranı durumdayım
anneoluyorum94 Mukaddes55 ben de öyleydim 13.haftada azaldı 15-16 haftalarda tam geçti. Prilam günde 4 defaya kadar kullanın bir de stres yapmayın aşırı tetikliyor bu dönemde bulantıyı
Glhayat_54 Cok fazla kusmak iyi bsey değil sürekli cok fazla kusuyorsanız acile gidin doktrunz varsa ona gidin serum taksınlar cok uzun süreli kusmalar olunca serum takıolar
Eliffbaby Bende durum aynı annem her sabah aç karna kuru fasulyeyi ilaç gibi iç benim öyle geçiyor dedi onu deneyeceğim bakalım ben de üç gün önce doktorumun önerisiyle acilde vitamin içeren serum ve parol serum verdiler
Evremmmerve Mukaddes55 korkutmak istemem ama 9 ay boyunca geceli gunduzlu kustum.hic bir ilqc fayda etmedi.simdi ikinci gebeligimde de akşamları kusuyorum buna cok şükür diyorum
Esma3222 Mukaddes55 ben hıc ıcemıyodum ama alıştım sımdı yapamıyorum onsuz bende ıse yaradı sankı çünkü mıde yanmam da vardı onu ıcınce olmadı Bida suan 27 haftaya giricem ve mıde ile akakalı bı ağrım sızım yok çok şükür