Funda55 Merhabalar kızlar , 27 Ocak için sezaryen tarihi aldık bugün bebiş 3.200 gram şuan gelişimi yolunda bir hafta içinde biraz daha kilo alır diye düşünüyorum, sizde durumlar nasıl , neler önerirsiniz 🌸
Asli47 Funda55 bende bugün gittim 37+4 üm 28 inde benimde sezeryanım 3700 olmuş Rabbim hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah 🤲😊
1prens1prenses_ Funda55 Rabbim sağ Salim kucağınjza almayı nasip etsin inşallah Tahmin tarh Bizimde 10 Şubat Tam 37 haftalık olcam o zaman Benim istediğim tarih 8 Şubat eşim doğum tarihi Ama hafta sonuna geliyor O zaman doğum olur mu bilmiyorum Eğer 8 olmazsa 14 Şubat isteycem bakalım doktor beyde uygunsa 🤣
yorgun21 Funda55 ay aynı bende bugün tarih aldım 3100 kilomuz heyecan korku hepsi bi arada tam 1 hafta var 🥹🥹 27 Ocakkkk
Dfnsyn Funda55 Asli47 1prens1prenses_ yorgun21 Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻 Kaç haftalıkken tarih veriyorlar acaba 🤍
Funda55 Asli47 maşallah kilosu ne kadar güzel , amin inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı 🤲🩷
Funda55 1prens1prenses_ özel hastane ise hafta sonu doğum oluyor ama devlet Hastanesi’nde işleyişi bilmiyorum ben direkt özel hastane takipli başladım doğum sürecine , Allahım gönlüne göre verir inşallah, amin size de rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲
kubra464 1prens1prenses_ 15 Şubat eşimin doğum tarihi aynı tarih olsa çok istiyoruz ama 15 Şubat’ta 37 haftalık oluyoruz . Gittiğim hastane devlet olduğu için istediğim tarihi vermez . Ki zaten 38 den sonra alicam dedi . Şubat sonu oluyo
Asli47 Dfnsyn benim bugün belli oldu ssvd için beklemiştim ama kilosu sebebi ile dikişlerim aşırı gergin ve acıyor bu hafta bebeğimde biraz önde ilerliyor o yüzden bugün karar verdik
Funda55 ipekatac_21 doktorumuzla bu tercihe vardık biraz zorlu bir hamilelik süreci geçirdim ondan dolayı en sağlıklısının bu şekilde olacağını düşünüyoruz , bebeğin gelişimi güzel ise ciğerleri geliştiyse 38.haftadan sonrasına gün veriyolar
ayseeeemoyku Funda55 sevincini yesinler 🩷 sağlıkla kucağına al inşallah kilo alsın istiyorsan günde iki tane muz ye mis 😍
Funda55 ayseeeemoyku çok teşekkür ederim sabahları kaşar peyniri akşamları muz yiyorum düzene girdi kilosu , amin inşallah 🤲🩷
anneoluyorumm13 Funda55 çok az kalmış kardeşim inşallah herşey çok güzel olur bebeğinde sende çok sağlıklı kavuşursunuz 🧿❤️❤️❤️ şimdiden gözün aydın
Asli47 1prens1prenses_ benimde kızım var 3 yaşında oda 3900 doğmuştu 38+5 te oğlumda aynı olacak herhalde diyorum kendimizde yapılıyız eşimde 4500 ben 5500 kilo doğmuşuz birazda genetik ile alakalı sanırım bu durum kilosu hiç önemli değil sağlıklı olsunlar yeter Rabbim hayorlısı ile kucağımıza aldırsın hepimize inşallah 😊🤲🤲
Kbr07 @Funda55 benimde 22 ocak çarşamba çok heyecanlıyım ilk gebeliğim 4 gün önce 2877 gr mdı oğlum 38+3 de sezaryen doğum hayırlısıyla inşallah
Funda55 Kbr07 son bir yani 🤩 allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah , gelişimi herşeyi güzelse kiloyu doğunca da alır 💗🤲