SevgiBerker46 7 Ekim’de doğum yapacağım fiyat 45 bin dediler herşey dahil yakın zamanda doğum yapan varmı odaya ne gbi şeyler geliyor oda süslemesi çok mu basit detaylı bilen birisi söyleyebilir mi rica etsem 🙏
blg29 SevgiBerker46 büyük ihtimalle sizden önce doğum yapmış olacağım doktorum gonca hoca bakalım süreç nasıl ilerleyecek doğum yapınca yine yazarım burdan ama bende çok merak ediyorum
blg29 blg29 doğum teminatlı tamamlayıcı sağlık sigortası poliçem var ayrıca doğumu da sordum doğum için de 45 bin dediler
SevgiBerker46 blg29 evet banada 45 bin dediler bende bagkurluyum ayın 10 dogumum var digumdan sonra kendinizi iyi hissettiğinizde yazarmisiniz oda süslemesi ikramlık vesaire nasıldı
SevgiBerker46 blg29 evet banada 45 bin dediler bende bagkurluyum ayın 10 dogumum var digumdan sonra kendinizi iyi hissettiğinizde yazarmisiniz oda süslemesi ikramlık vesaire nasıldı
blg29 SevgiBerker46 merhaba akşam 9 gibi doğumum oldu ben son ana kadar evde sancılarımı karşıladım hastaneye geldiğimde doğum başlamıştı elbette kolay değil ama çok yardımcı oldular sağolsunlar doktorum hemen geldi şuana kadar memnun olmadığım bir durum yok oda süslemesinde kapıda isimlik bide balon süslemeleri var ikramlık olarak da kuymak getirdiler yarın taburcu olacağım yine bilgi veririm size
SevgiBerker46 blg29 Ay çok sevindim hayırlı uğurlu olsun 🥰 Sizede ayrıca geçmiş olsun biran önce toparlanirsiniz inşallah 🤲 Tamamdır bekliyorum inşallah. Bu arada balon süslemesi kapı önünde mi içeride mi yapılmıştı yani öyle küçük sıradan birşey mi
blg29 SevgiBerker46 SevgiBerker46 kapıda tül ve balon vardı birde hediye isimlik yaptırıyorlar kapı yanında da ayıcık ve dikey balon standı koymuşlardı sabah olunca fotoğraf çekimi yapıldı kapı önünde ve çekim alanında daha sonra misafirler için ikramlıklar getirdiler kek limonata vs.
blg29 olmz gonca hocaydı doktorum memnun kaldım ters giden bir şey olmadı normal doğumdu sancıyı evde çekip gittim direkt doğumhaneye alındım