Meryeli Aslinda daha kullanmak nasip olmadı ama evimize geldi. Öncelikle her odaya taşınabilmesi çok güzel. Ben yatak odasına anne yanı için aldım. Daha önce tekerlekli ahsap beşik almıştım odadan odaya taşımak çok zor oluyor ve yatak odasında çok yer kaplıyordu. Bu sebeple daha küçük bir şeyler tercih ettim. Prego Carmela’nın üzerinde çok güzel ışıkları var. Gece lambası olarakta kullanılabiliyor. Ninnileride çok güzel. Uzaktan kumandalı sallama pozisyonları var. Bebek uyandığında hareket algılama özelliği var. Yatak aynı zamanda reflü yatağı olarakta kullanılıyor. Gaz için titreşim özelliği var. Anne yatağına bağlamak için kemeri var. Bana güvenli geldi. İstediğinizde elektrikli aksamı çıkarabiliyorsunuz. Bir telefonu şarj kablosuna bağlar gibi basit bir bağlantısı var. Ben daha çok manuel kullanmayı tercih ederim. Gece lambası ve üstündeki oyuncakları pille çalışıyor. Tam hatırlamıyorum ama sanırım 13 kg ya kadar kapasitesi vardı. Ben 6 aya kadar kullanmayı planlıyorum. Yinede belli olmaz daha uzun sürelide olabilir. Benim en beğendiğim özelliği kolay taşınabilir ve kullanışlı olması. Çok araştırarak aldım. Yine olsa yine aynısını alırım. Fiyat olarakta uygundu. Sanırım 10 bin liraydı. İnşallah kullanmak nasip olur 🥰💕