kedimiyavdedi Cimcime30 yarın yapınca at tekrar bakalım. Ben dün kuruma çizgisi gördüm bugün tekrar yaptım ama negatif bat 26
Nuriay Cimcime30 kuruma çizgisi 5 dakikada cikmaz en az 10 15 dakika sonra tam kuruyunca ortaya cikar henuz test islakken çikiyorsa vardir inşə Allah
Cimcime30 kedimiyavdedi aynen ya bakalım kısmet nasipse vardır yarın danyapım başka da yapmam bugün sulu akıntım kasık ağrısı oldu baya
Nuriay Cimcime30 13 gunde yapin diyo doktorlar zaten.sizde cikmaya başladiysa tutmuştur umarım in şə Allah. Rabbim isteyen herkeze bu duyguyu nasip etsin
Meridaily Cimcime30 benim de yumurtlamadan 10 gün geçti canım kaset test yaptım sabah negatifti. Ama bir gün önce negatif gören sonrasında pozitif gören çok olmuş
Nuriay Cimcime30 car gibi ama idrarda çok tutmuşsunuz renkler karişmiş biraz. umarim Gercekten vardir
Merveemctgcl Cimcime30 bence 10 saniye tutma edoş teste kırmızılık yürümeye başlayınca çek testi o yetiyo zaten
kedimiyavdedi Cimcime30 bi kaç gün önce akıntı vardı şimdi yok kasıkta batmalar vardı şimdi yok göğüs hassasiyetim var hafif bunlar Çar şimdilik