DamLaa Kızlar kişisel temizlik konusunda bir sürü düşünce var. Ben daha doktoruma sormadım ama bazı doktorlar ağdaya izin vermiyormuş. Sizler nasıl yapıyorsunuz?
Hatce06 DamLaa suan kendım Agda yapıyorum 14+2 ım ama karnım büyüdüğü zaman özellikle Doğuma yakın zamanlar kuaföre gidecegım
Tbrk DamLaa valla bn ayaklarima agda yapmayi dusunuyorum doguma yakin, bi problem olma ins. Diger yere bnde cesaret edemem
Srnege DamLaa 34+2 haftalik oldum. Ağda yaptırıyorum bende şu zamana kadar Allah'ıma şükür hiç bir sıkıntım olmadı.
Bnagihan DamLaa ben hiç doktoruma darılmadım. Her ay düzenli kuaförüme gidiyorum. İşini bilen birisi zatwn düzenli gittiğiniz zaman sorun sıkıntı olmaz bence.
Eylem (Komple) kuaföre gidiyorum ☺ en temiz ve uzun süreli ağda 😍 hijyenik olması önemli gidersen ona dikkat et🙂
Hatce06 Ben sadece genital bölge için agda kullanıyorum digerlerıne gerek Yok lazere gitmiştim Zamanımda kollarım babacıklarım,Koltuk altım tertemız hic cıkmıyor şükür😂
SalihArzustn Valla bende 28 haftalık hamileyim hep ağdaya giderdim artık jilet sanırım çünkü 2 hafta önce gittiğimde genital bölgem aşırı şişti varis filan oluşur diye gitmicem doktorumda gitme dedi. Napıcam bilmiyorum ama 🙁