kediseviyorum Dorukdodo amin inşallah temizlik de yapıyorum durmuyorum ki benim kız nazli galiba gelesi uok 😄
kediseviyorum ayseheyecanli öyle yada böyle doguracagiz bazen ters pskoloji mi yapsam diyorum salsam aman gelirsen gel gelmezsen zaten orda kalacak degilsin desem diyorum ama yok çok bunaldım Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin 🤲😄
kediseviyorum Ayseeeegullll öyle yada böyle gelecekler sağlıkla gelsinler ama olan bize oluyor işte 😄
Ayseeeegullll kediseviyorum ya orası öyle vaktinde ve sağlıkla gelsinler tabi ama işte artık kendimi patlayacak gibi hissediyorum çok ağırlaştırdı beni 😂
12betul kediseviyorum bende doğumdan 1,2 gün önce elim yüzüm şişmiştş başım ağrıyor diye grip sandım ama doğum yaptım kendini fazla yorma doğumda güç lazım olacak
kediseviyorum 12betul 1 haftadır aynı durumdayim grip gibiyim halsiz ve yorgunum ama gelen giden yok malesef
Seyma258 gulcineray bana da aynısını dedi 40 hafta olmadan suni sancı veremem açılma sancı hiçbir şey yok bebek de iri bebek dedi pazartesiye sezaryen günü aldım artık :(
gulcineray Seyma258 ayy vajina agrisi oyle bi artti ki artık. Onun disinda hic belirti yok pazartesi karar verilecek artik benimde. Saglikla kavusun inş 🙏🏼❤
kediseviyorum gulcineray vajina ağrısı sizde de mi var bende 28 haftadan beri var şu an da artmış ve dayanılmaz durumda bacağımı dahi kaldiramiyorum açısından gece yatakta dönmekte dahi zorlanıyorum kalkıp otururken bu doğum belirtisi mi acaba
gulcineray kediseviyorum valla bende 39.haftada cok agir baskın hale geldi bacaklarimida kaldiramiyorum yattigim yerden zor kalkiyorum nolacak bilmiyorum yaa. Ayagimin arasina yastik koyuyorum 10 dk sonra agrisi zor geciyor :((
Karasln Kızlar bende 39+ 5 bugün yatişim yapıldı sancım açilmam yok doktor suyun azalmiş dedi alttan fitil koyuldu böyle bir şey yaşayan varmı
12betul Karasln benimde suyum geldi ama açılma yoktu o yüzden fitil koydular . İnan fitilin kendi sancımdan hiç bir farkı yoktu . Rahmi yumuşatıp açılmayı hızlandırıyor
Karasln 12betul inşallah bendede açilma olur altıdan beri nst bağliyim fitili bi kere koyup çikardilar az önce bir daha koydular daha doğuma girmeden yoruldum baya sancı yapıyor ama açilma yok😢
Beybimelisa kediseviyorum Merhaba ben 40+3 te bu videoyu uyguladıktan sonra ertesi gün doğum yaptım normal doğum suni almadan. Sizde deneyin bence