Esrazz Herkese merhaba geçen hafta 4+5 de betam 3200 çıktı muayene de kese gözüktü karından usg ile şimdi 5+3 teyim başka doktora gittim karından göremedi alttan kese yi ve yolk u gördü ama bebek yok inanılmaz tedirgin oldum. Bu normal mi yorumları okudum normal diyen de var doktoru kürtaj diyen de okudukça da tedirgin oldum on gün sonra gel dedi ama on gün nasıl geçecek merak ediyorum
DogaMom Esrazz yolk kesesi oluştuysa her şey yolunda demektir diye biliyorum. İnşallah en kısa zamanda kalp atışını da duyarsınız 🤍
mavikelebek54 Esrazz gittiniz mi acaba bi daha doktora ? Benimde yolk kesesi var ama bebek gözükmüyor 6 haftalık bi hafta sonra gel gözükmezse sonlandırmayı düşünürüz dedi. Ama burada okuyorum 8de 9da görenler de var bebeği insanın kafası karışıyor
Esrazz DogaMom inşallah teşekkürler yorumlarınız için belirsizlik kötü ama bekleyeceğiz bakalım güzel sonuçlansın da
Bdrfyz mavikelebek54 of aynı şeyi bende yaşadım haftaya 7 haftalık olucak eğer kalp atışı duyulmazsa kürtaj diyor doktor..
Murff Yolk kesesi varsa içiniz rahat olsun boş gebelik yaşamış birisi olarak söylüyorum. Bende 6+5 de gittim kese var ama bebeği göremiyorum dedi bana da on gün sonra gel tekrar bakalım dedi haftaya cuma tekrar gidicem bende ben yolk kesem varmı diye sormayı bile unuttum doktorum birşeyde demedi bundan önceki gebeliğim boştu aklım direkt oraya gittigi için beynim durdu. Sizde görünmüşse içiniz rahat olsun. Boş gebelikte yolk kesesi oluşmaz sadece kese oluşur.
mavikelebek54 Murff bi önceki gebeliğim boştu kürtaj oldum tüp bebek tedavisi ile oldu ikisi insan yoruluyor her olumsuzlukta ister istemez
orkidemm_ Murff o iş hiç öyle olmuyor ikiz gebeydim yolklarını doktorlar gördü ama sonra kayboldu boş gebelikten kürtaj oldum
[silindi] Yolk varsa bebekte vardır, bebek 6. Haftada falan görünüyor zaten herkesinki aynı olmuyor içini ferah tut. Bebek olmasaydı yolk ta olmazdı. Sen olumlu düşünki bebeğine de olumlu hormonlar gitsin annesi 🌸
mavikelebek54 [silindi] Amin inşallah zorlu yollardan geçerek geldim tüp bebekle ister istemez her olumsuzlukta modum düşüyor bi önceki gebeliğim boştu kürtajla sonuçlandı aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Murff mavikelebek54 kesinlikle çok zor süreç ben eylülde kürtaj oldum boş gebelikti tekrar aralıkta hamile kaldım ama boş gebelik ihtimalim var galiba olmayada bilir ben yolk kesem olup olmadığını tamamen sormayı unuttum. Psikolojik olarak çöktüm o an bebeği göremiyorum diyince. İnşallah her ikimizinde bebeği gayet sağlıklıdır🤲🏻
mavikelebek54 Murff evet insan tedirgin oluyor her muayenede inşallah ikimizde sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız Allah büyük
mavikelebek54 Murff benim daha 6+4 haftaya 7 olacak inşallah o zaman çağırdı olmazsa da alırız diye doktorlara çok kolay geliyor ama bize öyle değil bende daha erken olduğunu düşünüyorum. Boş gebeliğimi takip eden doktor neredeyse 9.5 haftalığa kadar beklemişti belki bişey olur diye
SeydaNur-Mom3 Esrazz Yolk oluştuysa boş gebelikten bahsedemeyiz yolk oluşmuşsa bebekte oluşacak demektir.Haftası daha çok erken olduğu için görünmez şu an ilerleyen haftalarda görünecektir mutlaka. 10 gün sonrası bile az bence genelde 2 hafta sonra çağırırlar hem bebek hem kalp atışını görmek için. Sağlıklı bir gebelik diliyorum 🌸🥰
Murff mavikelebek54 daha çok küçük boş gebelik diyebilmesi için ben sekiz haftalıkken vajinal ultrasonla netleştirdi doktorum boş olduğuna dair zaten hemen müdahale etmemişti bi kaç gün sonra gel kürtaj tarihi vericem demişti tarih için gittiğim dönem kanamam başlamıştı evde düşmeye başlamıştı kese zaten öyle girdim kürtaja. benim içimi bir nebzede olsa rahatlatan şey kanamam yok boş gebeliğimde 5+6 haftalıkken kanamam oluştu lekelenme gibi ve sürekli devam ediyordu sonra zaten düşükle birlikte kürtaj gerçekleşti 8. Haftamda senin boş gebeliğinde kanaman lekelenmen oluyormuydu?
MhysaTheGreat Esrazz ben 5+5te gittim ilk keseyi gördük 7. Haftada da bebeği gördük ve kalp atışını duyduk. Henüz erken sizin içinde tedirgin olmayın 8. Haftasında gören var belki geç döllenmedir olumsuz şeyler düşünüp evham yapmayın görürsünüz inşallah hayırlısıyla
Celiko Esrazz moralini bozma 5 hafta çok küçük zaten kese gördüysen bebişide görürsün bende 6 haftanın sonlarında pırılti şeklinde minicik gördüm ama kalp atışını duymadı alttan bakalım istersen istemezsen 10 gün daha bekleyelim dedi beklemeyi tercih ettim acelemiz yok hepsi bir süreç en sağlıklı şekilde tamamlamayalım bu süreci inşallah